Wie ben ik?


Chief Home Officer

Een leuke naam, een speels logo, een duidelijke visie en aanpak, zoveel weet je al van Virtual Octopus. Maar wie zit er achter die naam?

Ik ben Sabine Wagener!

Betrouwbare rechterhand volgens mijn klanten
Bevlogen organisatietalent volgens mijn familie en vrienden
Chief Home Officer volgens mijn echtgenoot

 

Wat is mijn achtergrond?

De afgelopen 20 jaar heb ik als Senior Marketing, Communicatie & Event Program Manager gewerkt in een grote multinational. Een functie die ik zowel inhoudelijk als op vlak van verantwoordelijkheid, met veel enthousiasme, professionalisme en inzet heb uitgeoefend en waar ik een waaier aan unieke ervaringen en prachtige projecten heb beleefd.

Dit parcours heeft mij toegelaten de nodige competenties en expertise te ontwikkelen om vandaag de stap te kunnen zetten om als freelancer in dit domein aan de slag te gaan. Zo is Virtual Octopus ontstaan.

Deze ervaring wil ik nu inzetten om starters en ondernemers te ondersteunen en begeleiden, zodat zij meer ademruimte krijgen om te focussen op hun kernactiviteit en op die manier bij te dragen aan de groei en het succes van hun zaak. 

Freelancer zijn geeft mij enerzijds de mogelijkheid een persoonlijke band op te bouwen met de klanten, waardoor ik hen beter kan begrijpen en beter kan ondersteunen, zodat we samen de beste tandem vormen. Anderzijds laat het mij toe zelf de projecten te kiezen waar ik enthousiast van word, zelf mijn eigen agenda te bepalen en flexibel om te springen met mijn work-life integratie.

 

En hoe zie ik mezelf?

Enthousiast en empathisch.

Toegewijd, rustig en diplomatisch.

Hands-on, analytisch, gestructureerd en georganiseerd.

En ook een... 

 

 Overtuigde yogi
Nieuwsgierige reis-fanaat
Grote dierenvriend
Genietende wandelaar
Startende golfer

Zullen we samen een koffie drinken?

Contacteer mij om tijdens een koffie vrijblijvend te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Sabine Wagener

Happy clients